Scroll Down

Er du ikke helt på nett?

Hvorfor våre konkurrenter tar 50%-70% mer for samme jobb? Det vet vi ikke – men vi har hjemmekontor og bruker ikke penger på reklame. Fornøyde kunder er vår beste reklame!

Å være på nett i dag er viktigere en noen gang. Å være på nett er også mer enn å bare ha en Facebook-side. Misforstå oss rett: sosiale medier er viktig, men en god og informativ nettside kan ikke erstattes. Er du aktiv i sosiale medier kan det integreres i din nettside.

Er du i startgropen med firmaet, eller er klar til å ta bedriften et skritt eller to videre anbefaler vi at du tar en prat med vår samarbeidspartner Frank Robert Abelseth i Vinnarskalle. Han hjelper deg med strategi og konsept-utvikling.

Som du skjønner leverer vi full pakke, og ingen jobb er for stor! Men: Ingen jobb er for liten heller! Ta kontakt med oss så tar vi en prat rundt dine behov.

Vi tar 600kr + mva. i timen. Vi kan også bli enige om en fast pris.

Kodakmoments

Laget for barnehage- og skolefotografering. Foreldre logger enkelt inn og bestiller de bildene og størrelsene de vil ha.

Kunstner Marit Aanestad

Nettside for kunstneren Marit Aanestad, der hun kan vise fram sine skulpturer, tegninger og utforminger.

Mediteam

Mediteam på Forus jobber med helsetjenester innen næringslivet. De trengte en ny mobil- og nettbrettvennlig nettside.

Tveit Maskin

Maskinfirma i Ølen. Vi har levert bilder og nettside, slik at de får vist seg fram på en god måte til potensielle kunder.

Fjordstover

Hytteutleie på Skånevikstranda. Vi har levert alle bilder og nettsiden. Her kan du booke den hytten du ønsker rett på nett.

Sjøveien 34

Lokaler til leie på Forus, der blant annet Mediteam og Medpool holder til.

Testing QQQQ